Over mij

DIY Fluffies naai en haak patronen zijn ontworpen door mij Mariska Vos-Bolman

Wanneer mijn zoontjes op school zitten en mijn kerel aan het werk is ontwerp ik knuffel haak en naaipatronen.

Nadat ik mijn Master of Arts behaalde aan de HKU heb ik 7 jaar bij Guerrilla Games gewerkt. Ik werkte daar als 3d modeler aan een spel genaamd Killzone.

Maar na het maken van 3d soldaten en geweren had ik behoefte aan iets anders. Iets wat me meer inspireert. Tijdens het laatste jaar dat ik bij Guerrilla werkte kocht ik een naaimachine. Eigenlijk bedoeld om kleding mee te maken, maar ik kwam er als snel achter dat ik knuffels maken veel leuker vond. Zo leuk dat het nu mijn werk is geworden.

1 Maand nadat ik besloot voor mijzelf te beginnen werd ik zwanger. Daardoor liep mijn bedrijf wat vertraging op. Maar nu mijn kinderen wat groter worden heb ik meer tijd te besteden aan DIY Fluffies!

Mijn jongens zijn een echte inspiratiebron voor mijn knuffel ontwerpen. De oudste is gek van zeedieren en de jongste van honden en penguins.

Ik hou er ook erg van om dingen voor mijn huis te maken, zoals onderzetters, cactussen, tasjes etc. Andere dingen die ik erg leuk vind zijn: Japanse poppetjes, pottenbakken, lezen en mopshondjes.

Ik woon in Amsterdam

 

 

diy fluffies bike