color change

Van kleur veranderen tijdens het haken.

Leer hoe je van kleur kunt veranderen met mijn kleurwissel handleiding Kleur veranderen is iets wat veel gebruikt word bij het maken van Amigurumi speelgoed. Daarom heb ik deze handleiding en gedetailleerde video tutorial gemaakt. Natuurlijk is dit ook zeer bruikbaar voor andere haakprojecten.

Wanneer je in een Amigurumi of ander haakproject van kleur moet veranderen, verander dan altijd van kleur in de laatste lus van een steek, zodat de lus op de haaknaald de nieuwe kleur krijgt. De volgende steek is dan de eerste steek met de nieuwe kleur.

Bekijk mijn video om te zien hoe u het garen in uw Amigurumi of ander haakwerk kunt verbergen wanneer je van kleur verandert. In de video laat ik elke stap in detail zien.

Crochet Color change tutorial
color change in crochet

Wil je graag Amigurumi leren haken, lees dan mijn basis haaktechnieken handleiding , dan leer je hoe je Amigurumi knuffels haakt. Ik heb ook veel video's op youtube voor beginnende haaksters. Veel kleine Amigurumi haakpatronen. Deze kleine knuffels zijn een goede manier om Amigurumi te leren haken.

Wil je weten welke materialen je nodig hebt? Kijk dan op de Haak materialen pagina, daar laat ik zien welke materialen je nodig hebt om je eigen knufels te kunnen haken.