How to crochet with fluffy hairy yarn

Tips voor het haken met harig garen

Leer haken met harig garen. Harig garen ziet er echt geweldig uit op amigurumi, het kan je amigurumi een heel knuffelig, schattig uiterlijk geven. Er zijn zoveel soorten harig/pluizig garen verkrijgbaar, dun en dikker bontgaren. Deze video hieronder helpt je bij elk soort probleem.

Maar het kan moeilijk zijn om er mee te haken, het is bijna onmogelijk om te gebruiken voor beginners, omdat je moeilijk kunt zien wat je haakt. Maar als je er eenmaal meer ervaring mee hebt, is het zo leuk om er mee te haken.

Om jou te helpen met dit soort harig garen te werken heb ik een video gemaakt over hoe te haken met pluizig garen. In deze video krijg je veel tipe over hoe je een Amigurumi haakt met pluizig garen.

Nadat ik deze video had gemaakt, kreeg ik van iemand de tip om het garen nat te maken tijdens het haken. Dit lijkt een geweldig idee om te gebruiken in combinatie met de tips in mijn video. Ik heb dit geprobeerd, maar ik vond het niet leuk, omdat het voelde alsof ik een natte hond aan het aaien was. Maar misschien werkt deze truc voor jou.

Bekijk deze video om te leren haken met bontgaren.

Wil je graag Amigurumi leren haken, lees dan mijn basis haaktechnieken handleiding daar leer je hoe je Amigurumi knuffels zelf kunt haken.

Ik heb ook veel video's op youtube voor beginnende haaksters, veel Amigurumi handleidingen. Deze amigurumi video's zijn een geweldige manier om te leren hoe je knuffels kunt haken.

Wil je weten welke materialen je nodig hebt? Kijk dan op de Haak materialen pagina, daar laat ik zien welke materialen je nodig hebt om je eigen knufels te kunnen haken.

Het patroon voor deze schattige pluizige monstertjes kun je vinden in mijn etsy shop.

Op deze website staan affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang wanneer de producten aanschaft via deze link.
Dit kost jou niks extra, maar je helpt mij en deze blog er enorm mee.