How to crochet with fluffy hairy yarn

Tips voor het haken met harig garen

Leer haken met harig garen. Harig garen ziet er echt geweldig uit op amigurumi, het kan een amigurumi een zeer aaibare schattige uitstraling geven. Er zijn veel soorten harig / pluizig garen beschikbaar.

Maar het kan moeilijk zijn om mee te haken, het is bijna onmogelijk om te meer te werken voor beginners, omdat het moeilijk is om te zien wat je aan het haken bent.

Om jou te helpen met dit soort harig garen te werken heb ik een video gemaakt over hoe te haken met pluizig garen. In deze video krijg je veel tipe over hoe je een Amigurumi haakt met pluizig garen.

Nadat ik deze video had gemaakt kreeg ik van iemand de tip om het garen nat te maken tijdens het haken. Dit lijkt me een geweldig idee om samen met de tips in mijn video te gebruiken, maar ik heb het zelf nog niet geprobeerd. Ik zal het zeker proberen bij mijn volgende harige Amigurumi project!

Tips voor het haken van fluffy amigurumi met harig pluizig garen
Met harig garen haken

Wil je graag Amigurumi leren haken, lees dan mijn basis haaktechnieken handleiding daar leer je hoe je Amigurumi knuffels zelf kunt haken.

Ik heb ook veel video's op youtube voor beginnende haaksters, veel Amigurumi handleidingen. Deze amigurumi video's zijn een geweldige manier om te leren hoe je knuffels kunt haken.

Wil je weten welke materialen je nodig hebt? Kijk dan op de Haak materialen pagina, daar laat ik zien welke materialen je nodig hebt om je eigen knufels te kunnen haken.

monster crochet patterns

Op deze website staan affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang wanneer de producten aanschaft via deze link.
Dit kost jou niks extra, maar je helpt mij en deze blog er enorm mee.